Днес, по повод 151-вата годишнина от гибелта на Васил Левски, в двора на ПГСС ,,Васил Левски, с кратък рецитал, се състоя  тържествено честване.

   На събитието освен възпитаниците и учителите на гимназията присъстваха кметът на общината Николай Митков, заместник-кметът Радослава Ставрева, председателят на Общински съвет – Светозар Славчев и общински съветници.

   Учениците и ръководството на общината положиха венци и цветя пред паметника на Апостола и сведоха глави пред неговата памет. Цветя на паметника поднесоха и децата от II-ра група ,,Мечо Пух”от ДГ ,,Марица”.

   Кметът поздрави  децата, учениците и преподавателите и им пожела много здраве и  успешно обучение, а към педагозите се обърна с пожелание все така с ентусиазъм да водят учениците си към знания, да ги учат на толерантност и да възпитават у тях родолюбие.

Тържествено честване по случай 151 години от гибелта на Васил Левски Тържествено честване по случай 151 години от гибелта на Васил Левски Тържествено честване по случай 151 години от гибелта на Васил Левски Тържествено честване по случай 151 години от гибелта на Васил Левски