На 1 декември на площада пред общината грейнаха светлините на голямата Коледна елха и празничната украса.

     Специално за церемонията на площада се бяха събрали много деца и родители, които посрещнаха Дядо Коледа и Снежанка, които пък раздаваха лакомства и се снимаха с тях.

     Кметът на общината Николай Митков поздрави присъстващите, пожелавайки топли и споделени Коледни празници. - „Нека със запалването на тези светлини запалим и надеждата във всеки от нас, че предстоят по-благодатни дни, изпълнени с радост, мир и благополучие!”

     Дядо Коледа също отправи поздрав и заедно с децата отброиха до 10 преди да грейне елхата и светлините на украсата. Блясъкът на елхата предизвика истинска радост и възхищение,  както сред присъстващите на ритуала деца, така и сред по-възрастните. Високата 8 метра коледна елха е украсена с над 10000 лампички, топки и снежинки, а на върха и е поставена 80-сантиметрова звезда.

     За празничното настроение се погрижиха: децата от ДГ„Марица“, СУ „Проф.д-р Асен Златаров“,  ОУ ,,Кирил и Методий” и Криси Сиракова, която изпя ,,Коледен сън”.

 Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха  Светлините на Коледната елха в града грейнаха