С роднини и приятели Атанаска Кръстева от кв. Любеново отпразнува своя 100-годишен рожден ден.

   Тържеството уважиха заместник-кметът Радослава Ставрева и кметския наместник на квартала Тодор Стоянов, които поздравиха рожденичката и от името на кмета Николай Митков поднесоха цветя, подаръци и поздравителен адрес, в който се казва: „Малко са хората, които имат възможността да преминат през изпитанията на цял един век. За мен е чест да изразя уважението си към човек с толкова богат жизнен път!

   Желая Ви здраве, сили и енергия, за да продължавате да сте пример и да предавате мъдростта, натрупана през годините, на обичаните от Вас хора!

   Запазете бодростта си и силата на духа! Радвайте се на своя празник и на всички, които черпят вдъхновение от Вашия опит!”

   Жизнена за годините си и видимо развълнувана, баба Атанаска прие поздравленията и почерпи с вкусна торта.

   Атанаска Кръстева е родена през далечната 1923 година в семейство с двама братя и една сестра. Години наред живее в кв. Любеново, но от няколко години е жител на Първомай.

   Днес баба Атанаска се радва на вниманието и грижите на двете си дъщери, внуците и правнуците.

100-ГОДИШНАТА БАБА АТАНАСКА ПОЛУЧИ ПОДАРЪК ОТ КМЕТА НА ОБЩИНАТА ЗА ЮБИЛЕЯ СИ 100-ГОДИШНАТА БАБА АТАНАСКА ПОЛУЧИ ПОДАРЪК ОТ КМЕТА НА ОБЩИНАТА ЗА ЮБИЛЕЯ СИ 100-ГОДИШНАТА БАБА АТАНАСКА ПОЛУЧИ ПОДАРЪК ОТ КМЕТА НА ОБЩИНАТА ЗА ЮБИЛЕЯ СИ 100-ГОДИШНАТА БАБА АТАНАСКА ПОЛУЧИ ПОДАРЪК ОТ КМЕТА НА ОБЩИНАТА ЗА ЮБИЛЕЯ СИ 100-ГОДИШНАТА БАБА АТАНАСКА ПОЛУЧИ ПОДАРЪК ОТ КМЕТА НА ОБЩИНАТА ЗА ЮБИЛЕЯ СИ