Усилени ремонтни дейности за подобряване на инфраструктурата текат в Община Първомай.

Започна ремонтът на паркинга за обществено ползване пред сградата на МБАЛ – Първомай, който беше в лошо експлоатационно състояние. Участъкът пред лечебното заведение и Бърза помощ ще бъде асфалтиран.

С пълна сила продължават ремонтните  дейности на ул.,,Братя Миладинови – север”. Кметът на общината лично провери как върви работата по обновяването на улицата.

Предвидената реконструкция изисква направа на нова пътна конструкция и полагане на нови асфалтови пластове, монтаж на нови улични бордюри и тротоарни настилки, дейности  по отводняване на уличното платно. В момента се асфалтира участъкът пред кметството в кв. Любеново – положен е първи и втори пласт асфалт. Предстои повдигане на шахтите и полагане на износващия пласт асфалт. Предвидени са и работи по осигуряване на постоянна организация и безопасност на движението – хоризонтална маркировка и вертикална сигнализация с пътни знаци. Дължината на уличния участък за реконструкция започва от кръстовище ул. „С. Врачански” до кръстовище ул., „К. Фотинов”.

Текат строителни дейности и в с. Православен –  площада в центъра пред  читалището ще бъде подновен. Извършва се подмяна на плочките и бордюрите.

По график се извършва ремонт на компрометираните участъци от уличната мрежа в населените места на общината. Към момента работната група е в с. Виница, следват селата Воден, Брягово, Градина, Караджалово, Бяла река.

Предстои стартиране на строителството на новата спортна площадка в кв. Дебър.

Текат усилени ремонтни дейности в общината Текат усилени ремонтни дейности в общината Текат усилени ремонтни дейности в общината Текат усилени ремонтни дейности в общината Текат усилени ремонтни дейности в общината Текат усилени ремонтни дейности в общината Текат усилени ремонтни дейности в общината Текат усилени ремонтни дейности в общината Текат усилени ремонтни дейности в общината Текат усилени ремонтни дейности в общината