Тази година Коледния турнир по футбол се състоя на 24 и 25 декември. Участие в надпреварата взеха осем отбора.

   Кметът Николай Митков награди най-добрите от тях. След оспорвана надпревара, първо място завоюваха „Илюжън”, които се наложиха с 4:0 над „Мълния”, с.Татарево. На трето място се класира отбор „Барут” - дългогодишен участник в турнира. Четвъртото място остана за „Його Бонито”.

   Индивидуални награди имаше за следните категории: най-полезен играч – Росен Тодоров /„Барут”/, най-добър вратар – Николай Карастоянов  /„Илюжън”/, голмайстор на турнира – Георги Стайков /„Илюжън”/.

   Мачовете бяха свирени от Ангел Пелтеков и Желязко Мирчев.

   Наградите осигуриха Община Първомай и „ОфисиТЕ”. Тази година, за първи път от провеждането на турнира, участниците дариха част от наградите си за благотворителност за новооткрития център за пълнолетни лица с деменция в гр. Първомай.

Кметът награди отличилите се отбори в Коледния турнир по футбол Кметът награди отличилите се отбори в Коледния турнир по футбол Кметът награди отличилите се отбори в Коледния турнир по футбол Кметът награди отличилите се отбори в Коледния турнир по футбол Кметът награди отличилите се отбори в Коледния турнир по футбол Кметът награди отличилите се отбори в Коледния турнир по футбол Кметът награди отличилите се отбори в Коледния турнир по футбол Кметът награди отличилите се отбори в Коледния турнир по футбол Кметът награди отличилите се отбори в Коледния турнир по футбол