Днес на площада пред общината грейнаха светлините на голямата Коледна елха и празничната украса на площада.

   Тази година общинското ръководство осигури по-богата украса, за да се усети празничния дух в навечерието на предстоящите светли празници. Коледната елха е висока осем метра, ще я красят над 10000 хиляди лампички, топки и снежинки, а на върха и е поставена 80-сантиметрова звезда.

   Специално за церемонията на площада се бяха събрали много деца и родители, които посрещнаха Дядо Коледа и Снежанка, които пък раздаваха лакомства и се снимаха с тях.

   За празничното настроение се погрижиха децата от детска градина „Марица“, вокалната група на НУ „Христо Ботев“ и Деница Миланова от ПГСС ,,Васил Левски”.

   Кметът на общината Николай Митков поздрави всички, пожелавайки топли и споделени Коледни празници. -„Нека със запалването на тези светлини запалим и надеждата във всеки от нас, че предстоят по-весели дни, изпълнени с радост, щастие и благоденствие. Бъдете здрави, обичайте се, живейте в мир и разбирателство!“

   Дядо Коледа също отправи поздрав и заедно с децата отброиха до 10 преди да грейне елхата и светлините на украсата. Блясъкът на елхата предизвика истинска радост и възхищение, както сред присъстващите на ритуала деца, така и сред по-възрастните. 

   Празничната програма ще продължи с  благотворителен Коледен базар на открито на 17 декември от 10:00 часа на същото място.

Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града Грейнаха светлините на Коледната елха в града