Днес, въпреки дъждовното време, в село Градина се състоя церемония по откриване на ремонтираните участъци на улиците ,,Иван Вазов” и ,,Чапаев”.

    Лентата прерязаха кметът на община Николай Митков и кметът на село Градина Йордан Стоев.

    Тържественото събитие за населеното място уважиха заместник-кметовете Радослава Ставрева и Хамди Мустафа,  представители на фирмата-изпълнител и жители на селото. Реконструкцията на улиците е чакана с десетилетия от хората, които бяха дошли специално да благодарят на общинското ръководство.

   „Една дълго чакана инвестиция се реализира. За пръв път от 40 години се асфалтира една от важните улици на селото – улица ,,Иван Вазов”,  която минава пред кметството и за пръв път е асфалтирана улица „Чапаев“ -  общо 370 м. Ще продължим да правим всичко възможно, за да се подобряват условията на живот в населените места”- каза  кметът Николай Митков.

     Проектът за реконструкция на улиците е заложен в Инвестиционната програма на Община Първомай за 2022 година.

     Както повелява традицията, отец Костадин отслужи водосвет за здраве  и отправи благословия за безаварийно пътуване по новоасфалтираните улици.

Кметът на общината Николай Митков и кметът Йордан Стоев прерязаха лентата на обновените улици в село Градина Кметът на общината Николай Митков и кметът Йордан Стоев прерязаха лентата на обновените улици в село Градина Кметът на общината Николай Митков и кметът Йордан Стоев прерязаха лентата на обновените улици в село Градина Кметът на общината Николай Митков и кметът Йордан Стоев прерязаха лентата на обновените улици в село Градина Кметът на общината Николай Митков и кметът Йордан Стоев прерязаха лентата на обновените улици в село Градина Кметът на общината Николай Митков и кметът Йордан Стоев прерязаха лентата на обновените улици в село Градина Кметът на общината Николай Митков и кметът Йордан Стоев прерязаха лентата на обновените улици в село Градина Кметът на общината Николай Митков и кметът Йордан Стоев прерязаха лентата на обновените улици в село Градина Кметът на общината Николай Митков и кметът Йордан Стоев прерязаха лентата на обновените улици в село Градина Кметът на общината Николай Митков и кметът Йордан Стоев прерязаха лентата на обновените улици в село Градина Кметът на общината Николай Митков и кметът Йордан Стоев прерязаха лентата на обновените улици в село Градина