В Деня на народните будители кметът на общината Николай Митков, заместник-кметовете Радослава Ставрева и Хамди Мустафа и секретарят Ана Николова лично поздравиха читалищните служители на ОНЧ ,,Св.Св.Кирил и Методий-1894г.”, поднасяйки им цветя.

   Кметът подари на председателя на читалището Ана Сиракова икона на Св.Богородица.

   С мили думи се обърна кметът към всички служители на читалището като им пожела здраве, нови хоризонти, творчески успехи, силен дух и много светлина. Той им благодари за всеотдайността, примера и съхраняване на ценностите, завещани от бележитите ни съграждани през годините.

   Общинското ръководство поднесе цветя на паметната плоча на бележития читалищен деец и общественик Иван Караславов, който през целия си житейски път е работил за развитието на читалищното дело и културния живот на града.

В Деня на народните будители общинското ръководство поздрави читалищните служители и почете з.ч.д. Иван Караславов В Деня на народните будители общинското ръководство поздрави читалищните служители и почете з.ч.д. Иван Караславов В Деня на народните будители общинското ръководство поздрави читалищните служители и почете з.ч.д. Иван Караславов В Деня на народните будители общинското ръководство поздрави читалищните служители и почете з.ч.д. Иван Караславов