На 05.10.2022 година  официално беше открит ремонтирания участък на пътя между кв. Дебър и с.Татарево, който е с дължина 3,100 км.

Лентата прерязаха кмета на общината Николай Митков и кмета на село Татарево Петко Петков, в присъствието на заместник-кмета Радослава Ставрева и жители на селото. За безпроблемно преминаване по новия път, водосвет извършиха Отец Станимир и отец Калофер.

    ,,Благодаря за търпението на жителите на с.Татарево, които години чакат този ремонт да се случи. Ще продължим да правим всичко възможно, за да се подобряват условията на живот в населените места”, поздрави хората кметът Николай Митков.

    След реконструкцията пътната отсечка е с нов асфалт, хоризонтална маркировка, пътни знаци и подобрено отводняване. Проектът е изпълнен така както е разработен - само 2/3 от целия път са заложени за ремонт, въпреки това се подготвя проект и за останалата част.

Отриха ремонтирания участък на пътя кв.Дебър – с.Татарево Отриха ремонтирания участък на пътя кв.Дебър – с.Татарево Отриха ремонтирания участък на пътя кв.Дебър – с.Татарево Отриха ремонтирания участък на пътя кв.Дебър – с.Татарево