По покана на Иван Генов първомайските художници подредиха свои произведения в студио „Хомо луденс“ в село Градина.

На темите „Светлина” и „Цветя“, 27 картини – негови и на още 5 жени - художници от Първомай: Тоска Запрянова, Николина Андреева, Зорка Каразапрянова, Йорданка Янкова и Мирослава Панайотова,  украсиха обстановката в ,,Шарената къща”.

   Изложбата-живопис беше подкрепена от кмета на селото Йордан Стоев. Председателят на Дружеството на пловдивските художници Снежана Фурнаджиева откри събитието като каза, че е много радостен фактът, че в малките населени места живее духът на изкуството. Тя поздрави Ганьо Ганев-Ганди, който с изпълнението си на китара, озвучи мероприятието.

   От името на художниците Тоска Запрянова благодари за интереса и вниманието, а госпожа Фурнаджиева покани творците да гостуват в Пловдив.

   Изложбата ще бъда подредена в студиото три седмици. За радост на любителите на изкуството картините могат да се откупят.

Първомайските художници подредиха  свои картини в „Шарената къща” в село Градина Първомайските художници подредиха  свои картини в „Шарената къща” в село Градина Първомайските художници подредиха  свои картини в „Шарената къща” в село Градина Първомайските художници подредиха  свои картини в „Шарената къща” в село Градина Първомайските художници подредиха  свои картини в „Шарената къща” в село Градина Първомайските художници подредиха  свои картини в „Шарената къща” в село Градина