На тържествена церемония, в украсената Пленарна зала на общината, зрелостниците на СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ получиха дипломите си за завършено средно образование.

Гост на церемонията беше кметът Николай Митков, присъстваха родители, учители и гости.

    Директорът Чавдар Здравчев връчи свидетелствата на зрелостниците. Всички ученици получиха плакети от кмета на общината и сувенири – подарък от училището.

    Двадесет и осем отличници на випуска получиха грамота и медал за постигнати високи образователни резултати.

    Златаровата награда, която по традиция се присъжда всяка година с решение на Педагогическия съвет, получи Елина Батинкова от XIIа клас - за отличен успех и отлични резултати на ДЗИ.

    Специални награди отнесоха още четирима зрелостници, които, освен отличен успех, имат голям принос за издигане на имиджа на училището – Джулиана Иванова, Деница Рашкова, Даниела Колева и Здравко Христов от XIIб клас.

    С приветствени думи към зрелостниците се обърна директорът Чавдар Здравчев, като заяви, че се гордее с успехите на Випуск 2022, с резултатите от ДЗИ, които са над средните за страната. Пожела им да останат верни на себе си, да отстояват принципите си, да правят своите избори и да носят отговорност за решенията си.

Кметът Николай Митков присъства на дипломирането  на зрелостниците на СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ Кметът Николай Митков присъства на дипломирането  на зрелостниците на СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ Кметът Николай Митков присъства на дипломирането  на зрелостниците на СУ „Проф. д-р Асен Златаров“