С красива празнична украса и интересна музикално-артистична програма, децата от Подготвителна група „Мечо Пух” на ДГ „Марица” отпразнуваха завършването на предучилищното си образование. Празникът се състоя на 31 май 2022 година в двора на градината.

   Малките възпитаници, с много талант и желание, представиха най-доброто от българския фолклор. Те пяха, рецитираха, танцуваха и се забавляваха. За най-тържествената част – връчване на удостоверенията, децата облякоха официални тоги.

   Кметът на общината Николай Митков лично поздрави бъдещите първокласници – „Скъпи деца, днес Вие се сбогувате с любимата детска градина и своите учители! Предстоят Ви нови отговорности и много труд. Бъдете здрави, любознателни и постоянни, изследвайте света с нестихващо любопитство и се учете!” Всяко дете получи малък подарък и сладкиши.

   На учителите кметът пожела и занапред да продължават да съчетават постиженията на съвременното образование с най-ценното от българските традиции, за максимална реализация на интелектуалния потенциал  и творческите заложби на децата.

   С много усмивки и весело настроение, 23 деца се сбогуваха с детската градина.

„Довиждане, детска градина” – празник в ДГ „Марица” „Довиждане, детска градина” – празник в ДГ „Марица” „Довиждане, детска градина” – празник в ДГ „Марица” „Довиждане, детска градина” – празник в ДГ „Марица” „Довиждане, детска градина” – празник в ДГ „Марица”