На 21 и 24 май, зрелостниците на ПГСС „Васил Левски” и СУ „Проф. д-р Асен Златаров” преминаха по червения килим на славата и поеха по пътя на живота.

  И тази година кметът Николай Митков поднесе на младите хора паметен плакет със Знака на града, с надпис „Успявай!”

  Посланието, което кметът на общината отправи към всички завършващи от Випуск 2022:

  „До зрелостниците от учебните заведения на територията на община Първомай

  Обръщам се към Вас в един от най-дългоочакваните мигове в живота на всеки човек!

  От днес Вие поемате по пътя на живота. През изминалите 12 години трупахте знания, учехте се на дисциплина, преминахте през радости и изпитания, за да чуете днес последния училищен звънец, който Ви подсказва за бъдещите отговорности.

  Предизвикателствата и приключенията тепърва предстоят за Вас. Вярвайте във възможностите си, за да достигате житейските победи с лекота. Продължавайте да мечтаете и да превръщате целите си в реалност! Не забравяйте, че в начинанията си ще имате подкрепата на своите родители и близки, както досега сте получавали вдъхновение от учителите си.

  Винаги носете в сърцето си духа на родния край и по-често обръщайте поглед назад към приятелите от училище.

  Бъдете признателни на учителите си, които Ви учеха и напътстваха през годините, за да сте подготвени за предизвикателствата на живота!

  Пожелавам Ви здраве, целеустременост и много успехи!

  Нека днешният ден се превърне в незабравим празник за Вас, изживейте го пълноценно!

  На добър час и успешна реализация в житейския Ви път!“

Кметът Николай Митков с послание към зрелостниците от Випуск 2022 Кметът Николай Митков с послание към зрелостниците от Випуск 2022 Кметът Николай Митков с послание към зрелостниците от Випуск 2022 Кметът Николай Митков с послание към зрелостниците от Випуск 2022 Кметът Николай Митков с послание към зрелостниците от Випуск 2022 Кметът Николай Митков с послание към зрелостниците от Випуск 2022 Кметът Николай Митков с послание към зрелостниците от Випуск 2022 Кметът Николай Митков с послание към зрелостниците от Випуск 2022