На 7 април в Световния ден на здравето и здравния работник, за четвърти път се проведе благотворителна изложба на д-р Дона Момчилова, под надслов „Смисълът на живота е да намериш своя дар. Целта на живота е да го раздадеш.“ 

В изложбената зала бяха експонирани 69 платна маслена живопис и акварели. Изключително разнообразни са темите вдъхновили авторката. Богата палитра от багри, идеи, внушения, неподправеност, интелигентност, разкриващи богатия интимен свят на Дона Момчилова.

Изложбата откриха председателят на О „НЧ Св. Св. Кирил и Методий – гр. Първомай – 1894 год.“  Ана Сиракова и заместник кметът на община Първомай Радослава Ставрева, които благодариха на художничката за доверието и  поздравиха здравните работници за всеотдайността и грижите, които полагат за нас.

С емоционално слово д-р Дона Момчилова почете паметта на Почетния председател на читалището Иван Караславов и подари картина, изобразяваща неговия живот „Будилник“ на съпругата му Лиляна Караславова.

При откриването, събитието беше посетено от много гости - лекари, бизнесмени, читалищни служители, представители на общината.

В първата вечер от откриването на изложбата бяха откупени 20 платна. Изложбата ще продължи до края месец април.

Заповядайте!

Събраните средства ще бъдат дарени на Детско отделение при МБАЛ Първомай.

„Смисълът на живота е да намериш своя дар. Целта на живота е да го раздадеш.“ „Смисълът на живота е да намериш своя дар. Целта на живота е да го раздадеш.“ „Смисълът на живота е да намериш своя дар. Целта на живота е да го раздадеш.“ „Смисълът на живота е да намериш своя дар. Целта на живота е да го раздадеш.“ „Смисълът на живота е да намериш своя дар. Целта на живота е да го раздадеш.“