Тази година в турнира по футбол, състоял се на  25 и 26 декември, взеха участие осем отбора.

Кметът Николай Митков награди най-добрите от тях. Първо място завоюваха ,,Свежо отборче” от кв.Дебър, които се наложиха с 6:4 над другите финалисти – отборът на село Градина. Трети остана отбор ,,Чар”- най-младият тим, съставен от младежи в юношеска възраст. Четвъртото място остана за ,,Блек Джек” – дългогодишен участник в турнира.

Индивидуални награди имаше за следните категории: най-полезен играч – Сашо Добрев /,,Чар”/, най-добър вратар – Пламен Димитров / от отбора на с.Градина/, голмайстор на турнира – Васил Колев /,,Свежо отборче”/. Най-възрастният футболст, който се включи в надпреварата беше Николай Бонев от отбора на с.Градина.

Мачовете бяха  свирени от Пламен Стайков и Желязко Мирчев.

Наградите  осигуриха Община Първомай, ,,ОфисиТЕ” и ,,Ифантис България” ЕООД.

Кметът награди най-добрите в Коледния турнир по футбол Кметът награди най-добрите в Коледния турнир по футбол Кметът награди най-добрите в Коледния турнир по футбол Кметът награди най-добрите в Коледния турнир по футбол Кметът награди най-добрите в Коледния турнир по футбол Кметът награди най-добрите в Коледния турнир по футбол Кметът награди най-добрите в Коледния турнир по футбол Кметът награди най-добрите в Коледния турнир по футбол Кметът награди най-добрите в Коледния турнир по футбол Кметът награди най-добрите в Коледния турнир по футбол Кметът награди най-добрите в Коледния турнир по футбол