В седмицата преди Коледа четири детски градини в община Първомай посрещнаха кметът Николай Митков с неговия екип.

Директорите и учителите от  ДГ „Осми март“- Първомай,  ДГ„Марица”-Първомай, ДГ „Пролет“- кв.Дебър и  ДГ „Теменуга“- с.Езерово с удоволствие показаха коледната си украса. В немалка част от приготовленията за празника са се включили и самите деца, които са изработили картини и гирлянди, плод на тяхното въображение.

   Пременени в народни носии малчуганите представиха пред гостите традициите за Бъдни вечер и Коледа и един от типичните български обичаи - Коледуване. Децата пяха коледни и новогодишни песни, рецитираха, танцуваха и показаха своите артистични умения, облечени в костюми на джуджета. В прекрасната празнична атмосфера екипите на детските градини се похвалиха с постигнатите успехи през годината и благодариха на кмета за подкрепата.

   Кметът пожела на всички здраве, благоденствие и успехи през новата 2022 година и подари  на децата по една красива елха, за която да се грижат.

Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини Кметът поздрави децата от детските градини