Заместник-кметът Радослава Ставрева откри коледната изложба и поздрави художниците от Секцията ,,Изобразителна изкуство” към ОНЧ,,Св.Св.кирил и Методий-1894г.

  ,,Всеки от нас върви по своя път, докосва се невидимо до душата, улавя асоциациите на своето време и се раждат творбите. И може би, защото вече се чуват мелодиите на Коледните песни, навсякъде се носи оная библейска омая, че на Коледа се случват чудеса. Аз вярвам, че всичко което правим - детските конкурси, коледните базари и  тази изложба е поредно доказателство за това. Благодарни сме, че все още има хора, готови да се изразяват безкористно, за благото на съгражданите си.

   Благодаря и на съдбата, че вече имаме възможността да погледнем над хоризонта онова, което пандемията ни отне и ни затвори за дълго по домовете ни. Но, може би, за твореца е било и полезно. 

   Приемете нашите благодарности за труда и желанието да участвате в изрисуването на яйцата за Великденските празници, и че винаги се отзовавате на поканите ни за съвместно организирани мероприятия.

   Бъдете здрави, все така позитивни и вдъхновени! Нека Новата година да бъде още по-успешна и съзидателна!”

   Художниците получиха подаръци от общинското ръководство и обещаха, че винаги ще се отзовават и ще участват в подобни инициативи!

Поздрав към художниците Поздрав към художниците Поздрав към художниците Поздрав към художниците Поздрав към художниците Поздрав към художниците Поздрав към художниците Поздрав към художниците Поздрав към художниците