„Нека Денят на св. Йоан Рилски да се превърне в Ден на народните будители, в празник на големите българи, за да събуди у младите здрав смисъл за съществуването и интерес към дейците на миналото ни.“ - пише в прокламацията, обявяваща 1 ноември за Ден на народните будители. 

Днес Образцово „НЧ Св. Св. Кирил и Методий-1894Г.-гр. Първомай” отбелязва Деня на народните будители с три вълнуващи събития. pdfПрочети още

ДЕН НА НАРОДНИТЕ  БУДИТЕЛИ В ОБРАЗЦОВО „НЧ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ-1894Г.-ГР. ПЪРВОМАЙ” ДЕН НА НАРОДНИТЕ  БУДИТЕЛИ В ОБРАЗЦОВО „НЧ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ-1894Г.-ГР. ПЪРВОМАЙ” ДЕН НА НАРОДНИТЕ  БУДИТЕЛИ В ОБРАЗЦОВО „НЧ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ-1894Г.-ГР. ПЪРВОМАЙ” ДЕН НА НАРОДНИТЕ  БУДИТЕЛИ В ОБРАЗЦОВО „НЧ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ-1894Г.-ГР. ПЪРВОМАЙ” ДЕН НА НАРОДНИТЕ  БУДИТЕЛИ В ОБРАЗЦОВО „НЧ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ-1894Г.-ГР. ПЪРВОМАЙ” ДЕН НА НАРОДНИТЕ  БУДИТЕЛИ В ОБРАЗЦОВО „НЧ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ-1894Г.-ГР. ПЪРВОМАЙ” ДЕН НА НАРОДНИТЕ  БУДИТЕЛИ В ОБРАЗЦОВО „НЧ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ-1894Г.-ГР. ПЪРВОМАЙ” ДЕН НА НАРОДНИТЕ  БУДИТЕЛИ В ОБРАЗЦОВО „НЧ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ-1894Г.-ГР. ПЪРВОМАЙ” ДЕН НА НАРОДНИТЕ  БУДИТЕЛИ В ОБРАЗЦОВО „НЧ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ-1894Г.-ГР. ПЪРВОМАЙ” ДЕН НА НАРОДНИТЕ  БУДИТЕЛИ В ОБРАЗЦОВО „НЧ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ-1894Г.-ГР. ПЪРВОМАЙ”