На 20 септември, по повод откриването на новата учебна година на площада пред ОНЧ „Св.Св.Кирил и Методий - 1894“ гр. Първомай се състоя концерт под надслов „ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗКРАЙ – ЗНАНИЕ БЕЗКРАЙ”,

организиран от Център за обществена подкрепа и Център за настаняване от семеен тип гр. Първомай с подкрепата на Ангел Папазов – кмет на община Първомай.

В програмата участваха звездите от музикалната сцена: Лео, Играта, Skiller, Моисей, Монти и Петя Алекса, които за пореден път засвидетелстваха своята съпричастност и ангажираност за равен старт на всички, независимо от различията.

Концертът е част от Национална кампания на СОНИК СТАРТ за ТОЛЕРАНТНОСТ „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ”, която цели да утвърди нагласата за толерантност, активната позиция по отношение на справяне с насилието и социалното изключване на определени групи от обществото.

,,ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗКРАЙ – ЗНАНИЕ БЕЗКРАЙ” е подарък за децата и има за цел да ги мотивира и вдъхнови за една нова успешна учебна година, за повече знания, но и повече споделени моменти и преодолени бариери в общуването помежду ни, за един приятелски и обещаващ равен старт.

Концерт под надслов „ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗКРАЙ – ЗНАНИЕ БЕЗКРАЙ” Концерт под надслов „ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗКРАЙ – ЗНАНИЕ БЕЗКРАЙ” Концерт под надслов „ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗКРАЙ – ЗНАНИЕ БЕЗКРАЙ” Концерт под надслов „ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗКРАЙ – ЗНАНИЕ БЕЗКРАЙ” Концерт под надслов „ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗКРАЙ – ЗНАНИЕ БЕЗКРАЙ”