С красива  празнична украса на 16 септември учебните заведения в община Първомай отвориха широко врати, за да посрещнат своите ученици. 2 193 деца  прекрачиха прага на родното училище за посрещането на новата учебна година, 231 от тях са първокласници.

 И тази учебна година Община Първомай зарадва с подарък най-малките ученици. Те бяха изненадани с интересни книжки с послание от кмета Ангел Папазов. В него се казва:,,Скъпи първокласници, днес започвате най-вълнуващото приключение във Вашия живот – това в света на буквите и науката. От сърце Ви пожелавам да бъдете здрави, любознателни и упорити в преследването на мечтите си! На добър час в чудния свят на знанието!”

 Градоначалникът лично поздрави децата от ДГ ,,Осми март” и СУ ,,Проф.д-р Асен Златаров”.

  Всички училища и детски градини получиха поздравителни адреси с пожелание за здраве, съзидателна и успешна нова учебна година.

Поздравления за първия учебен ден Поздравления за първия учебен ден Поздравления за първия учебен ден Поздравления за първия учебен ден Поздравления за първия учебен ден Поздравления за първия учебен ден Поздравления за първия учебен ден Поздравления за първия учебен ден Поздравления за първия учебен ден