Кметът Ангел Папазов се срещна с мототуристите, участващи в седмата международна среща на мототуристите, която се провежда в Пловдив от 4 до 8 септември. Мястото на срещата беше  винарна ,,Загрей”, където те  имаха възможност да се запознаят с видовете вина и технологията на производството, както и да дегустират от напитката.

  В срещата участваха 400 човека от 22 европейски страни, както и от Турция, Израел и Ливан и 250 мотоциклета, а посещението на винарната е част от тяхната  опознавателна програма.

  Организатор на събитието е  мото клуб ,,Златно крило” с президент Ивайло Стефанов. Този клуб е член на ,,Европейската Голд Уинг Федерация – GWEF” за собственици на култовия мотоциклет Хонда модел Gold Wing, който е най-добрият мотор за мото туризъм. Г-н Стефанов обясни, че това не е рокерски събор, а приятелска среща на хора от цяла Европа, които пътувайки на две колела искат да опознаят България – нейната култура, традиции и природа.

Кметът се срещна с мототуристи във винарна ,,Загрей” Кметът се срещна с мототуристи във винарна ,,Загрей” Кметът се срещна с мототуристи във винарна ,,Загрей” Кметът се срещна с мототуристи във винарна ,,Загрей” Кметът се срещна с мототуристи във винарна ,,Загрей”