На 9 юли най-малките футболисти на ФК „Борислав” – набор 2009/2010 година посетиха Община Първомай. Кметът Ангел Папазов посрещна децата в Пленарна зала и поднесе подарък на всяко от тях – книгата „17 крачки към безсмъртието” на Деян Никифоров.

  В книгата герои са не само футболистите и треньорите, в центъра е поставена обичта на автора към футбола като социален феномен, способен да свързва хората, да им носи незабравими позитивни емоции и удовлетворение от най-популярната игра в света.

  Самият автор, който също присъства на срещата поздрави децата за тяхната активност и желанието да спортуват. В залата бяха и ветераните-легенди от ФК „Ботев” - Пловдив и Националния отбор – Петър Зехтински, Георги Попов и Иван Глухчев, които подариха на малките спортисти футболна топка с техни автографи за късмет и насърчиха децата, давайки им ценни съвети за спорта, с който се занимават.

  Кметът пожела на децата да прочетат книгата, защото тя ще ги стимулира да се развиват и да постигнат успехи и високи резултати във футбола.

Най-малките футболисти ФК ,,Борислав” посетиха Община Първомай Най-малките футболисти ФК ,,Борислав” посетиха Община Първомай Най-малките футболисти ФК ,,Борислав” посетиха Община Първомай Най-малките футболисти ФК ,,Борислав” посетиха Община Първомай