През изминалата седмица се състоя турнир по тенис на маса в зала. В състезанието се включиха участници от различни възрастови категории, които показаха ловкост, точност и бързина.

  Интересът към този спорт събира все повече хора, които тренират усилено в залата под ръководството на спортния организатор Ангел Георгиев.

  За най-добре представилите се имаше награди осигурени от кмета на Община Първомай – Ангел Папазов, който присъстваше на мероприятието и лично награди победителите. Първо място завоюва най-младият участник Алекс Запрянов, който е в 8 клас. Втори – Красимир Шишков, ученик в 11 клас, трети – Веселин Василев, 12 клас. На четвърто място остана най-възрастният сред участниците, ветеранът, който от дълги години се занимава с този спорт – Иван Иванов. Въпреки, че навърши 91 години, той все още спортува и е пример за всички младежи.

Турнир по тенис на маса Турнир по тенис на маса Турнир по тенис на маса Турнир по тенис на маса Турнир по тенис на маса Турнир по тенис на маса Турнир по тенис на маса