В събота, 13.04.2019г. третокласниците от СУ ,,Проф. д-р Асен Златаров” от клуба по природознание с ръководител Атанаска Ботева се включиха в облагородяване  училищния двор.

С много усърдие и желание учениците засадиха рози, предоставени от община Първомай. В акцията се включи и господин Николай Митков – заместник-кмет на община Първомай, много родители и ръководители. 

Следвайки указанията на своята учителка, след засаждането децата поляха цветята, положиха мулч, дарение от Ангел Христозов и оформиха красива градинка.

,,Това е една прекрасна инициатива, която възпитава в любов към природата и нейното опазване и се надявам, че в бъдеще такива дейности ще има и в други училища” – сподели господин Митков след като децата му благодариха за участието.

Третокласниците от  СУ ,,Проф. д-р Асен Златаров” в акция по облагородяване на училищния двор Третокласниците от  СУ ,,Проф. д-р Асен Златаров” в акция по облагородяване на училищния двор Третокласниците от  СУ ,,Проф. д-р Асен Златаров” в акция по облагородяване на училищния двор Третокласниците от  СУ ,,Проф. д-р Асен Златаров” в акция по облагородяване на училищния двор Третокласниците от  СУ ,,Проф. д-р Асен Златаров” в акция по облагородяване на училищния двор Третокласниците от  СУ ,,Проф. д-р Асен Златаров” в акция по облагородяване на училищния двор Третокласниците от  СУ ,,Проф. д-р Асен Златаров” в акция по облагородяване на училищния двор