Днес, 05.04.2019 г. година Кметът на община Първомай приветства служители на Многопрофилната болница за активно лечение по случай техния професионален празник – 7 април.

Господин Папазов поздрави Д-р Румяна Бойлова – управител на лечебното заведение, за доброто ръководство и изказа искрени пожелания за благополучие и професионални успехи към всички лекари и сестри - ,,Да се изправиш срещу човек, когато най-силно се нуждае от помощ и подкрепа, изисква добра подготовка, силна отдаденост и съпричастност. Убеден съм, че бъдещето пред Вашата високохуманна професия ще бъде по-добро и вярвам, че днешният празник ще Ви донесе онова удовлетворение, което заслужавате. Нека увереността не Ви напуска никога, за да продължавате напред в нелеката битка за запазването на живота!”.

Музикален поздрав към медиците поднесе трио „Екзотик“ от град Пловдив, които представиха концерт с произведения от класическа музика.

Поздрав към служителите на ,,МБАЛ  - Първомай” по случай 7 април 2019 - Световен ден на здравето и Ден на здравния работник Поздрав към служителите на ,,МБАЛ  - Първомай” по случай 7 април 2019 - Световен ден на здравето и Ден на здравния работник Поздрав към служителите на ,,МБАЛ  - Първомай” по случай 7 април 2019 - Световен ден на здравето и Ден на здравния работник Поздрав към служителите на ,,МБАЛ  - Първомай” по случай 7 април 2019 - Световен ден на здравето и Ден на здравния работник