На 1 март, освен представяне на новия читалищен уеб сайт, по подобаващ начин, бе открита и изработената на ДОБРОВОЛНИ НАЧАЛА отоплителна инсталация.

Заслугата за изработването ѝ е на много хора, но читалищното ръководство открои имената и награди включилите се в благородната инициатива на следните свои членове.... pdfПрочети още

Арт клуб „Муза” е място, където читалищната общност в гр. Първомай се събира по различни поводи през годината. Арт клуб „Муза” е място, където читалищната общност в гр. Първомай се събира по различни поводи през годината. Арт клуб „Муза” е място, където читалищната общност в гр. Първомай се събира по различни поводи през годината. Арт клуб „Муза” е място, където читалищната общност в гр. Първомай се събира по различни поводи през годината. Арт клуб „Муза” е място, където читалищната общност в гр. Първомай се събира по различни поводи през годината. Арт клуб „Муза” е място, където читалищната общност в гр. Първомай се събира по различни поводи през годината. Арт клуб „Муза” е място, където читалищната общност в гр. Първомай се събира по различни поводи през годината. Арт клуб „Муза” е място, където читалищната общност в гр. Първомай се събира по различни поводи през годината.