Коледният турнир по футбол, организиран от Община Първомай и ФК „Борислав“ се състоя на 22 и 23 декември 2018г. Тази година в надпреварата се включиха  10 отбора като всеки тим се състоеше от пет плюс един състезатели. Задължително условие за участие в турнира  беше участниците  да са жители на община Първомай.

Безапелационни  шампиони  на турнира тази година - отбор ,,Барут”, следвани от „Блек Джек“, „Марица“ – Градина и „Фламинго”. 

Отличилите се отбори от първо до четвърто място получиха купи и парични награди. Освен това бяха раздадени и индивидуални купи. Като най-добър вратар бе отличен Марио Йорданов. В категорията най-добър защитник - Алекси Алексиев, наградата за най-добър нападател грабна Димитър Димитров, а приза за най-полезен футболист получи Апостол Павлов.

Наградите  на финалистите бяха връчени  лично от кмета на общината – г-н Ангел Папазов, който както винаги с интерес наблюдаваше оспорваната игра.

Коледен турнир по футбол Коледен турнир по футбол Коледен турнир по футбол Коледен турнир по футбол Коледен турнир по футбол Коледен турнир по футбол Коледен турнир по футбол Коледен турнир по футбол Коледен турнир по футбол Коледен турнир по футбол Коледен турнир по футбол Коледен турнир по футбол