Тридесет и първият Зимен спортен празник на Община Първомай се проведе на 25 февруари в курорта Пампорово.

    Топлото за сезона време не попречи на запалените скиори да се включат в състезанието. Както обикновено участниците се състезаваха в три категории: мъже, жени и деца.

    Тази година в състезанието се включиха 35 състезатели - както дългогодишни участници, така и начинаещи скиори, предимно деца, които с нетърпение очакваха старта.

    Най-оспорвана беше надпреварата при мъжете. Победител в тази категория стана дългогодишният участник Тодор Рашев, второ място спечели Ангел Карадинев следван от Борислав Благоев.

    При жените първо място зае Светла Велчева, която участва за първи път, на второ място се класира Елена Кичукова- дългогодишен състезател с много отличия, трета – Диметра Начева.

    От най-малките състезатели първо място спечели 9-годишната Дария Караславова, която се състезава от 5-годишна възраст, втора се класира Валерия Нолева, на трето място – 12-годишният Емил Кичуков.

    Тази година в надпреварата участваха три семейства – сем.Кичукови, сем.Благоеви сем. Начеви. Награда за най-малък участник спечели 5-годишният Георги Богданов Начев.

    Всички участници в ски-състезанието получиха предметни награди, осигурени от Община Първомай и спонсора на мероприятието - фирма ,,Витал” ООД.

    Призьорите бяха отличени с купи и медали, връчени от кмета на общината Николай Митков, който пожела на всички да бъдат здрави и все така дейни и спортно активни.

Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимния спортен празник на Община Първомай