С целеви средства за капиталови разходи, заложени в инвестиционната програма за 2020 година, се извърши подновяване на детските съоръжения за игра в ДГ „Марица” и монтиране на нови в градския парк.

Децата в ДГ „Марица” ще се радват на нови уреди в ярки цветове, които се отличават с разнообразие на модули за игра и тематични идеи, съобразени с възрастовите особености на децата.

Пързалките са оборудвани с обезопасени повърхности и заоблени ръбове, широки и непързалящи се стъпала за изкачване, стабилни основи и здрави предпазни странични стени.

В централния градски парк беше разширен детският кът – монтирани са нови люлки и комбиниран уред с пързалка. Съоръженията са поставени върху каучукова настилка с цел по-голяма безопасност.

Предстои оформянето на кът за отдих с детска площадка в УПИ- I-во жилищно строителство - кв. 118 в Първомай – в междублоковото пространство на ул. „Петър Берон”.

Обновени детски площадки Обновени детски площадки Обновени детски площадки Обновени детски площадки Обновени детски площадки Обновени детски площадки Обновени детски площадки Обновени детски площадки Обновени детски площадки Обновени детски площадки Обновени детски площадки Обновени детски площадки